Inspiraatiota ja ideoita toteutettavaksi

Innostutaan ideoista ja otetaan oppia maailmalta!

Brändi on palannut (taas) - Positiivisesti liikuttava brändi jättää vahvan muistijäljen
Talouden hyytyessä perusarvot nousevat pintaan. Tämä koskee myös markkinointia, kun brändi nousee taas arvoonsa. Vahva brändi suojaa yritystä, mutta vaatii myös suhteen ylläpitoa oman kohderyhmän kanssa. Johdon agendalla 2024 - kyselytutkimukseen vastanneista yrityspäättäjistä, noin joka viides nostikin brändin tunnettuuden ja maineen kasvattamisen kymmenen tärkeimmän kehittämiskohteen joukkoon tänä vuonna. Toivottavasti näemme, että yritykset myös oikeasti toimivat tämän vastauksen mukaisesti.
January 23, 2024
Ulkomainonta on vahvassa kasvussa - Miksi siihen kannattaa investoida juuri nyt?
World Federation of Advertiserin artikkelin mukaan isot globaalit brändit tulevat nostamaan markkinointi-investointejaan ensi vuonna. Jopa 60% kertoi kasvattavansa mediabudjettiaan lähes 15% vuodelle 2024. Erikoiseksi tilanteen tekee se, että mediabudjetteja kasvatetaan huomattavasti useammassa yrityksessä nyt, kuin vuosi sitten, vaikka markkina on taantumassa. Ulkomainonnan globaalin kasvun ennuste tälle vuodelle oli 3,8% Dentsun AD Spend report:n mukaan (05/2023). Suomessa ulkomainonta on kasvanut tänä aikana huimasti tuon yli. Kumulatiivisesti noin 8% ja lokakuussa kasvua tuli yli 10% muun mediamainonnan laskiessa. Mitä nämä kertovat mainostajalle?
November 30, 2023
MOOH MOOH <3 MIKÄ IHMEEN MOOH
MOOH ei ole mikään BLÄÄH, vaan se on luonnollinen mainospinta, jonka luovalla kokoteippauksella herätetään huomio, missä ikinä MOOH liikkuukaan. MOOHissa vain taivas on rajana luovuuden osalta. Ideoidaan yhdessä sellainen MOOH, jolla brändisi tunnettuus kasvaa ja herättää arjessa hyvän mielen!
November 23, 2023
TREND ALERT!
Ulkomainonta on tehokas keino tavoittaa massat inspiroivasti ja luovasti. Tämä media on kehittynyt paljon vuosien varrella ja viime vuosina ulkomainonta on kasvanut rajusti joka puolella maailmaa. Kasvua on liidannut etenkin digitaalisuus ja sen tuomat mahdollisuudet. Tämä blogipostaus tutustuttaa teidät kolmeen merkittävään trendiin ulkomainonnassa: Data, Interaktiivisuus ja vahva visuaalisuus 3D-toteutuksien imussa.
November 23, 2023
Kasvatetaanko bisnestäsi yhdessä?
Haluatko luoda liikuttavia kohtaamisia ja kasvattaa brändiarvoasi? Luodaan yhdessä puheenaiheita. Lähdemme liikkeelle ideasta ja toteutamme ratkaisut avaimet käteen -palveluna. 
OTA YHTEYTTÄ!
EvästeetTietosuojaseloste