MOOH MOOH <3 MIKÄ IHMEEN MOOH

November 23, 2023

MOOH = Mobile Out of Home. Liikuttavaa näkymistä ja puhuttavia kohtaamisia.

MOOH on ulkomainontaa, joka on liikkuvassa pinnassa. MOOH liikuttaa brändiäsi näyttävästi, 360° pinnalla. MOOH on katseenvangitsija joka tuo iloa arjen kohtaamisiin niin autoilijoille, julkisen liikenteen käyttäjille kuin kävelijöillekin. MOOHilla pääset sellaisiin lokaatioihin millä staattisilla ulkomainospinnoilla ei pääse. MOOH on vaikuttava näky vilkkailla kehäteillä ja herättää taatusti huomion arjen liikenteessä.

Kuluttaja huomaa tutkimusten mukaan 2,5 kertaa paremmin liikkuvan ulkomainoksen, kuin staattisen pinnan. Pelkästään yhdellä liikkuvalla ulkomainoksellamme tavoitetaan mitatusti noin 300 000 kontaktia PK-seudulla. MOOHin mittaamiseen on käytetty Hypercellin uusinta teknologiaa, jolla pystytään mittaamaan kontakteja jopa reaaliaikaisesti, hyödyntäen älylaitteiden bluetooth-signaaleja.

MOOH ei ole mikään BLÄÄH, vaan se on luonnollinen mainospinta, jonka luovalla kokoteippauksella herätetään huomio missä ikinä MOOH liikkuukaan. MOOHissa vain taivas on rajana luovuuden osalta. Ideoidaan yhdessä sellainen MOOH jolla brändisi tunnettuus kasvaa ja herättää hyvän mielen arjessa!

Teksti: Elina Sohlberg

Kasvatetaanko bisnestäsi yhdessä?
Haluatko luoda liikuttavia kohtaamisia ja kasvattaa brändiarvoasi? Luodaan yhdessä puheenaiheita. Lähdemme liikkeelle ideasta ja toteutamme ratkaisut avaimet käteen -palveluna. 
OTA YHTEYTTÄ!
EvästeetTietosuojaseloste